VILLKOR

LEVERANS TILL ANNAT LAND

Vill du ha leverans till annat land än Sverige? Maila oss på anna@tarv.se (innan du gör ett köp) så försöker vi lösa det.

ORDERBEKRÄFTELSE OCH LEVERANSBESKED

Du får en orderbekräftelse via e-post så fort vi tagit emot din order. Din order kommer att skickas inom tre arbetsdagar och i samband med att vi skickar leveransen får du ett nytt meddelande via e-post.

 

RETUR 

Skulle det du beställt inte passa eller om du av någon annan anledning vill lämna tillbaka det du köpt har du 14 dagars ångerrätt. Det du vill returnera ska återlämnas i samma skick som du fick det. Produkten ska vara hel, ren och oanvänd men du får självklart prova ditt köp. 

 

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Innan du returnerar något ber vi dig maila oss på anna@tarv.se och berätta varför. Returer ska skickas som brev eller paket, inte som postförskott. 

 

Vi ansvarar inte för postens hantering av de returnerade varorna. När vi tagit emot paketet återbetalas hela beloppet inom 30 dagar. 

 

FRAKT 

Alla paket skickas med Postnord. När vi skickar ditt paket skickar vi också information via e-post så att du kan spåra paketet. 

ÅLDERSGRÄNS 

På T A R V gäller 18 års åldersgräns vid köp. 

 

PRODUKTINFO  

Eftersom färgåtergivningen inte är densamma på alla bildskärmar kan nyansen på produkterna variera. Även storleken varierar något eftersom alla produkter är tillverkade för hand. Läs om produktens storlek, vikt och material i informationen till varje produkt. Alla material, om inte annat anges, är återanvända. Därför kan viss patina ha uppkommit. Detta är inte ett produktfel utan visar snarare att materialet har varit älskat innan det kom till mig. Titta därför ordentligt på bilderna innan du köper en vara.  

PRISER 

För varje produkt anges pris inklusive 25% moms. I kassan kan du se det totala priset inklusive moms, frakt och betalning

PERSONUPPGIFTER 

När du gör din beställning hos oss godkänner du att vi lagrar och använder dina personuppgifter för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.

 

FORCE MAJEURE
Händelse som sker utanför T A R Vs kontroll, och som inte kunnat förutses, skall hänföras till force majeure, vilket innebär att T A R V  befrias från sina förpliktelser att fullgöra ingångna avtal.

 

ÖVRIGT
T A R V förbehåller sig rätten att justera priser och eventuella prisfel.

  • Black Instagram Icon